آیا ویندوز ۸ به معنی پایان عمر دسکتاپ سنتی است؟

ساخت وبلاگ

همانطور که می‌دانیم، مایکروسافت در تلاش است تا با قدرت هرچه تمام‌تر، استفاده از رابط کاربری جدید مترو در ویندوز ۸ را برای کاربران خود ساده و لذت‌بخش جلوه دهد. از نظر خیلی از کارشناسان، این کار می‌تواند ریسک بزرگی برای مایکروسافت به همراه داشته باشد چرا که حداقل در ابتدای ماجرا ممکن است خیلی از مشتریان پیشین سیستم‌عامل ویندوز را دچار سر در گمی کند؛ اما آیا این همه ماجراست؟

Surface

Steve Kleynhans نایب رئیس شرکت Gartner عقیده دارد تا سال ۲۰۲۰ دسکتاپ فعلی ویندوز به فراموشی سپرده می‌شود. او با انتشار مقاله‌ای به این موضوع اشاره کرده است که ویندوز ۸ چیزی فراتر از یک ارتقای نرم‌افزاری ویندوز است؛ این موضوع در واقع یک جهش فناوری نیز هست.

تنها جهش فناوری که پیش از این در سیستم‌عامل تولیدی مایکروسافت رخ داده بود، به سال ۱۹۹۳ مربوط می‌شود؛ زمانی که این شرکت تصمیم گرفت تا از DOS به ویندوز NT مهاجرت کند. این جهش چیزی حدود ۸ سال طول کشید و با معرفی ویندوز XP در سال ۲۰۰۱ پایان یافت.

حالا بر همین اساس، این نظریه عنوان می‌کند که ویندوز ۸ نیز به‌عنوان دومین جهش مایکروسافت در این زمینه قرار می‌گیرد و احتمال می‌رود با رسیدن سال ۲۰۲۰ و معرفی نسخه‌های جدیدی از سیستم‌عامل مایکروسافت تا آن زمان پایان یابد.

در حال حاضر، کامپیوترهای شخصی تنها وسیله‌هایی نیستند که کاربران به‌طور روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنند. تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند، گجت‌های جدیدی هستند که علاقه‌مندان زیادی رو به استفاده از آن‌ها آورده‌اند و سیاست مایکروسافت در اجرای رابط کاربری مترو، شاید یکی از دلایلی باشد که نشان‌دهنده برنامه‌ریزی بلند مدت این شرکت برای یکپارچه کردن محیط سیستم‌عامل دستگاه‌های مختلف کاربر است.

به احتمال زیاد کاربران طی ۱۰ سال آینده کماکان از برنامه‌های مبتنی بر Win32 استفاده خواهند کرد اما رویه شرکت‌ها به توسعه برنامه‌های مربوط به WinRT افزایش چشم گیری پیدا خواهد کرد. Kleynhans عقیده دارد که تا زمان یاد شده، کاربران کمتر از ۱۰ درصد از زمان کار خود را به استفاده از برنامه‌های Win32 صرف خواهند نمود.

عشق...
ما را در سایت عشق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهران mheran بازدید : 224 تاريخ : چهارشنبه 26 تير 1392 ساعت: 2:27